Gastenverblijf

Het gastenverblijf van Tievishoeve vormt de ideale plek voor wandelaars, fietsers, menners en mensen die houden van rust en ruimte.

Waar kan je ons vinden?

Het gastenverblijf bevindt zich op dezelfde locatie als Tievishoeve. Het huis is landelijk gelegen aan de rand van het fietsroutenetwerk en slechts 1km verwijderd van de menroute.

Wat mag je verwachten?

Elke woning is voorzien van de volgende faciliteiten:

  • 2 slaapkamers
  • Badkamer met douche
  • Zithoek met tv en dvd-speler
  • Keuken met microgolfoven, frigo, vriezer en elektrisch fornuis

Vanuit de woonkamer van het onderste verblijf  geniet je van een prachtig uitzicht over de fruitbomen.

Recreatiemogelijkheden

Op slechts 10km afstand bevind zich de stad Genk met het mooie C-mine complex. De site van C-mine is een unieke, authentieke en wonderbaarlijke plek, met een levend verleden en een interessant en creatief aanbod!

Als je de andere kant uitgaat, bevind je je slechts op 10km van Maasmechelen Village. Dit merkendorp voor shopaholics geeft je de kans om tegen scherpe prijzen mooie koopjes te doen.

Daarnaast kan je op deze plek ook Connecterra ontdekken. Op de plek waar 26 jaar geleden de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide, geniet je nu van een verrassend landschap van bergen, meren en hoge toppen met spectaculaire panorama's! Laatje in Connecterra verrassen door een bijzonder stukje natuur in Vlaanderen.

Aanraders

  • Ontdek de pracht van het vroegere Limburg in het domein Bokrijk
  • Maak plezier op het blotenvoetbenpad in Zutendaal