Fruitmanden

Al onze manden bevatten een uitgelezen selectie van eerste keus inheems en uitheems fruit.

Elk stuk fruit wordt zorgvuldig uitgekozen om de kwaliteit van jouw fruitmand te garanderen.

Ga naar de webshop

Combineren

Kies niet alleen voor fruit maar combineer onze fruitmanden met ander lekkers uit onze boerderijwinkel. Kies voor zoetigheden, chocolade, wijn of bubbels. Voor elk wat wils!

Het oog wil ook wat

Elke mand wordt ingepakt in doorzichtig cellofaan en afgewerkt met een mooie strik, niet alleen om alles mooi samen te houden, maar ook om het een echte 'cadeau-look' te geven.

Goed om te weten!

Het fruit dat we gebruiken in onze fruitmanden is nog niet volledig rijp. Het fruit kan gerust nog enkele dagen blijven 'liggen' en moet dus niet onmiddellijk geconsumeerd worden.

Daarnaast kiezen wij alleen voor vers seizoensfruit. Onze fruitmanden worden gevuld met fruit dat aansluit bij de verschillende seizoenen.

Op maat

Indien je dit wenst kunnen wij echter ook een mand 'op maat' samenstellen. Hierbij houden wij ook rekening met de verschillende seizoenen zodat enkel en alleen vers fruit in de fruitmand belandt!

Onze fruitmanden op maat worden volledig op maat van uw budget samengesteld.

Wees persoonlijk

Geef een persoonlijke toets aan je fruitmand door hier een wenskaart aan toe te voegen. Kies een wenskaart die past bij de gelenheid en schrijf een persoonlijke boodschap!

Online bestellen

Bestel nu ook online verschillende soorten fruitmanden via onze splinternieuwe webshop.

Of reserveren?

Zolang de voorraad strekt kan je fruitmanden op elk moment van de dag bij ons komen afhalen. We houden hierbij altijd rekening met de versheid van het fruit.

Kies je liever voor zekerheid? Reserveer jouw fruitmand zodat deze op tijd voor jou klaar staat.

Reserveren kan je doen door een e-mail te sturen naar info@tievishoeve.be.

Grote hoeveelheden

Wanneer je meer dan 5 fruitmanden wil kopen of bestellen, gelieve ons dan op voorhand te contacteren via info@tievishoeve.be.